Bijzonder Oranjefestival bij vv Hattem!

Veel jonge meiden en jongens vinden ieder seizoen de weg naar de voetbalvereniging Hattem. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes genieten zij van veel voetbalplezier.  vv Hattem geeft geïnteresseerde jongens en meiden de kans om te ontdekken of voetbal ook een leuke sport voor hen is. De vereniging organiseert daarom op zaterdag 24 april een uniek Oranjefestival op sportpark ’t Achterveen.

Oranjefestival
vv Hattem werkt in de organisatie van dit Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Arjen Noordberger legt uit. “Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranjehesjes en speciale oefeningen en activiteiten voor het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje
De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals. Noordberger: “Ook zij zijn ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart.”

Aanmelden
“Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk”, vertelt Arjen Noordberger. Op www.knvb.nl/oranjefestival/hattem kun jij je inschrijven. Vanuit vv Hattem volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.”

Meer informatie?
Dit kan via Anton Rave, Hoofdjeugdopleiding tel. 06-13957777 of antonrave63@gmail.com.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in