sv Hatto-Heim blameert zich tegen AGOVV met 2-6

Gisteren stond de wedstrijd sv Hatto-Heim – AGOVV uit Apeldoorn op het programma. Voor de wedstrijd kon worden gespeeld moet het hoofdveld nog sneeuwvrij gemaakt worden.
Vele vrijwilligers waren in de weer om het hoofdveld sneeuwvrij te maken, en dat lukte ook binnen anderhalf uur.

Eerste helft
sv Hatto-Heim begon nog goed aan de wedstrijd tegen de Apeldoorners. Het was eerst nog Steven van Es die namens AGOVV net naast schoot. De wedstrijd ging aardig gelijk op hierna en in de 17e minuut was het raak voor sv Hatto-Heim. Een mooie aanval over vele schijven belandde bij Jesse Winkelaar, hij kon opstomen naar het doel van AGOVV en schoot beheerst raak waarbij doelman Patrick Jansen volledige kansloos was. Lang konden de geel/blauwen niet genieten van deze voorsprong, want 2 minuten later was het alweer 1-1 door een keiharde knal van Jesse Hartgers. Daarna werd het erger voor Hatto-Heim want vanuit een corner werd de bal door een eigen speler het doel ingeschoten. Hierna kreeg Bram Neuteboom een grote kans maar hij miste de precisie. Een vrije trap van Jesse Winkelaar ging enkele centimeters over de lat, het zat even niet mee voor de Hattoheimers. Voor de rust waren er nog twee kansjes voor AGOVV; een kopkans van Jesse Perdon en Marco Bosz schoot net naast.

Tweede helft
In de tweede helft was het helemaal mis met de mannen van Marcel van Walderveen. Binnen zeven minuten gaf Hatto-Heim drie doelpunten weg. In de 49e minuut met een fraaie lob zet Van Es meteen na rust de 1-3 op het bord voor AGOVV. Vier minuten later, in de 53e minuut, een mooie aanval van waaruit Jesse Perdon heel makkelijk de 1-4 scoorde. Weer een paar minuten later, in de 56e minuut was het weer Van Es die in de rebound scoort nadat Perdon nog de paal raakte. Het werd 1-5. Hatto-Heim was totaal de weg kwijt en faalde op alle fronten. Ook in de 74e minuut een bal tegen; Huseyin Güveli maakte de 1-6 uit weer een mooie aanval. Het slotakkoord was voor de jongste speler op het veld, Robin van der Ziel. Hij scoorde uit een mooie aanval de 2-6.

In de 90e minuut floot scheidsrechter Wesly O’Niel uit Zeewolde voor het einde van de wedstrijd. Deze wedstrijd moeten de Hatto-Heim’ers maar gauw vergeten en zich weer richten op de volgende wedstrijd en dat is tegen OWIOS uit Oldebroek. Om directe degradatie te ontlopen moet er dan toch echt gewonnen worden, anders komt het degradatiespook wel héél erg dichtbij. We hopen op betere tijden voor de selectie en staf.