Goud en brons voor turnsters Hanze Gym Hattem

Namens Hanze Gym Hattem deden veertien turnsters mee aan de tweede plaatsings- wedstrijden van de vijfde divisie. Eerst mochten de bovenbouwmeiden in de categorie Junior supplement F hun wedstrijd turnen. Joëlle liet vooral op balk (2e) en vloer (2e) strakke oefeningen zien. Deze stabiele wedstrijd leverde haar de bronzen medaille op! Milou sprong knap over de pegasus heen en liet een mooie vloeroefening zien. Zij eindigde op de veertiende plaats.

Daarna was het de beurt aan de onder- en middenbouw. In de eerste wedstrijd startten de jongste meiden. Jente turnde vooral op brug sterk met een 3e plek en eindigde op een 18e plek in het eindklassement. Ook bij Sanne van Hoorn was de brug het sterkste toestel met een 2e plek. Ze eindigde in de meerkamp knap als 10e. Anne turnde juist op de balk heel netjes en werd daar 2e. Ze werd in de meerkamp 5e. Sanne Oude Alink turnde op alle toestellen goed en eindigde op de 14e plaats.

Ook Lotte liet overal mooie oefeningen zien en eindigde op de 18e plaats. Yanoah eindigde op plek 19 met een mooie 4e plaats op de brug. Als laatste waren Tess, Zhyan en Susan aan de beurt. Tess en Zhyan lieten in de pupil 2 D2 veel vooruitgang zien en waren allebei vooral heel sterk op vloer en brug. Ze eindigden als 17e en 15e. Susan kreeg bij de Jeugd 1 D2 na een fantastische wedstrijd de gouden medaille omgehangen. Zij turnde op alle toestellen foutloos en blonk uit op de vloer met een 2e plek.