Hoe inspireert kunst?

Na een succesvolle eerste bijeenkomst organiseert De Veste voor de tweede keer Kunst als Inspiratiebron. ‘Onder leiding van Marieke Westhuis en Reina Folkerts denken we voor verdere verdieping en ter inspiratie na over een (geloofs-)thema, aan de hand van enkele kunstwerken, afgewisseld met reflectievragen en luisterliederen’, aldus de organisatie.

‘Wat betekent dit voor mij?’
‘In deze veertigdagentijd zullen we ons op donderdag 14 maart gaan verdiepen in de kruisweg. Na een algemene inleiding over het ontstaan van de kruisweg, bekijken we in alle rust de indrukwekkende kruisweg van Sjef Hutschemakers. Aan de hand van reflectievragen en afgewisseld met enkele liederen bezinnen we ons op dit thema en de persoonlijke betekenis.’

Informatie
De avond is op donderdag 14 maart. Vanaf 19.30 uur bij de Veste, Korte Kerkstraat 8, is er koffie of thee. Het programma duurt van van 20.00 – 21.15 uur. De toegang is gratis.
Voor verdere informatie en vragen kun je terecht bij Marieke (mariekewesthuis22@gmail.com) of Reina (reinafolkerts@gmail.com)

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in