Praat mee met het CDA over het perspectief voor 2030

Hoe ziet Nederland eruit in 2030? Deze vraag probeert het CDA te beantwoorden. De partij heeft daarvoor een startdocument geschreven en nodigt iedereen uit – CDA-lid of niet – om mee te denken.

Het CDA schrijft: ‘We leven in een mooi land. Waarden als vrijheid, gelijkwaardigheid en burgerschap worden in het leven van alledag beleefd. Onze cultuur van samenwerken en van bevordering van talenten geldt als het kenmerk van ‘Nederland deltaland’. Niet ├│f jij ├│f ik, maar zij aan zij. De oplossingen van gisteren zijn niet de antwoorden voor morgen. Het startdocument┬áZij aan zij┬áis de aanzet voor een perspectief op het Nederland van 2030.’

CDA Hattem nodigt uit tot discussie
Het CDA Hattem nodigt iedereen uit om over het startdocument te discussi├źren. Dat kan op donderdag 13 februari 2020 van 20.00 tot 22.00 uur bij Zoethout Eigen Werk, Waag 2-4 te Hattem. Tijdens deze bijeenkomst is Andr├ę Poortman, lid van het maatschappelijk instituut van het CDA aanwezig en hij neemt de resultaten van de discussie in Hattem mee naar Den Haag. Het startdocument is na te lezen op de website van het CDA.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in