De Musthave waar je geen spijt van krijgt

We hebben allemaal wel eens miskopen. Van die dingen die je denkt te moeten hebben maar die je uiteindelijk (bijna) nooit gebruikt. Die na een tijdje als vanzelf verhuizen naar de zolder of de schuur of terechtkomen op marktplaats of in de vuilnisbak.

Beter investeer je dus in dingen die je wel moet hebben of wil hebben en waar je gegarandeerd geen spijt van krijgt. Want die zijn er ook. Of dingen waar je beter niet voor een goedkope versie kunt gaan. Wij geven je de musthave-tips voor dit najaar.

Wine time
Ben jij een wijnliefhebber, dan is de wijnkast een echte musthave voor jou. Of je nu een echte kenner of gewoon een echte liefhebber bent, je geniet het meest van de wijn als die op de juiste temperatuur geschonken wordt.

Maar ook het op de juiste temperatuur bewaren is belangrijk en daar gaat het vaak mis. Witte wijn bewaar je het best niet in je normale koelkast. Niet alleen is dan je wijn te koud, de temperatuur in een gewone koelkast schommelt te veel. In een wijnklimaatkast is de temperatuur constant en dat is veel beter is voor de wijn. Er zijn losse kasten maar je kunt ook kiezen voor een klimaatkast model. Zo is de kast mooi in je keuken geïntegreerd. Drink je zowel witte als rode wijn, dan is een koelkast met 2 temperatuurzones een goede investering.

Schooltas
Een schooltas lijkt voor jou misschien niet zo belangrijk maar voor je kind is dat het wel. De schooltas die achteloos door de ouders ‘even’ gekocht wordt, belandt vaak in een hoekje. Wil het ene kind een stoere tas, wil de andere zoveel mogelijk roze of glitters. Wil het ene kind er bij vriendjes graag bij horen, is het andere kind de trendsetter zelf. Voor oudere kinderen of pubers is de ruimte in de tas of hoe snel ze spullen terug kunnen vinden ook vaak belangrijk. Heb je een modebewust dochtertje dat graag op jouw wil lijken? Kies dan maar een look a like van jouw tas zoals bijvoorbeeld een Zebra tas. Daar scoor je sowieso hoge ogen mee. Moet je kind vaak door weer en wind dan is een Rains model een goede keuze.

Stofzuiger met of zonder zak
Misschien staat het niet bovenaan je wensenlijstje. Toch is een stofzuiger vaak een bron van irritatie. Omdat het best een duur item is en het niet zo belangrijk lijkt, laten veel mensen zich door koopjes verleiden. Niet slim. Want er zijn nogal wat irritaties op te noemen. Denk aan een te korte steel (krom staan), te kort snoer (weer terug om een ander stopcontact te zoeken), niet genoeg zuigkracht (er ligt nog steeds stof of je doet er 3x zo lang over) of die steeds verstopt zit (begin maar helemaal opnieuw…). Bedenk dus wat voor jou belangrijk is. En kies je voor een zakloos exemplaar bespaart je dat en kosten maar vooral ook de ergernis dat de zakken op zijn. Moet je meerdere verdiepingen stofzuigen, let dan ook even op het gewicht. Koop je een snoerloos exemplaar, kijk dan hoe lang de batterij meegaat en wat de oplaadtijd is.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in