ChristenUnie sluit campagne af met parlementariër en pubquiz

Op vrijdag 17 november tussen 17 en 18 uur strijkt de ChristenUnie neer in Grand Café Banka. Er gelegenheid om in gesprek te gaan met ChristenUnie volksvertegenwoordiger Stieneke van der Graaf en de enige Hattemse Tweede Kamer-kandidaat Arend Palland. Daarnaast organiseert de partij een pubquiz.

Slot campagne
Beide activiteiten zijn onderdeel van de ChristenUnie campagne voor de parlementsverkiezingen van 22 november. Op woensdag 15 november kleurt de markt op de Stadslaan ChristenUnieblauw, wanneer de partij campagne voert voor de landelijke verkiezingen. Maar de lokale politici gaan ook graag het gesprek aan met de marktgangers over onderwerpen die vooral Hattem raken.

Een zittend en een kandidaat-kamerlid
Op 17 november is de finale van de regiocampagne als de ChristenUnie neerstrijkt in Grand Café Banka voor een meet & greet met Stieneke van der Graaf en Arend Palland. Stieneke zit op dit moment in de Tweede Kamer. Zij staat als nummer 9 op de lijst voor de komende verkiezingen. Het Hattemer gemeenteraadslid Arend Palland neemt op diezelfde lijst plaats 21 in. Graag gaan zij het gesprek aan over landelijke onderwerpen die Hattem raken zoals een streep door Lelystad Airport, duurzaam boeren en woonruimte voor iedereen.

PubQuiz
Voor de pubquiz kunnen de bezoekers ter plekke teams vormen. Tijdens het vragenspel  wordt de lokale en nationale feitenkennis van de deelnemers getest. Er is live-muziek en er zijn prijzen te winnen. Bovendien is er een drankje voor iedere deelnemer en bezoeker.

Hattemse kandidaat Arend Palland in gesprek met kiezer

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in