Hattem Actueel – 12 oktober

zaterdag 10.00-12.00 uur
zondag 12.00-14.00 uur (herhaling)

🔊 Luister live 📺 Kijk live mee ⏮️ Uitzending gemist?

 

Zaterdag 12 oktober
Vorige week woensdag hield de Raad van State de hoorzitting over de bouwplannen op de oude ijsbaan. Jaap van Tiel, fractievoorzitter PvdA/GroenLinks, was bij de hoorzitting en vertelt ons zijn indruk van de zitting. Verder vertelt hij over de stand van zaken over de gemeentefinanciën het komend jaar.

Ontwaakt organiseert weer een Muzieklab. Eline Schakelaar en Jeroen Scheffer komen in de uitzending de details vertellen.

Elektrisch afval kan nog heel goed gedeeltelijk worden hergebruikt. Daarom is er dit jaar weer E-waste race. Basisschool de Vlonder doet hier ook weer aan mee. Twee leerlingen van de Vlonder, Költekin en Jorrit, vertellen wat ze nodig hebben om goed te scoren in de race.

De molenaars van de Fortuin steken heel veel tijd en energie om deze parel van Hattem draaiende te houden. Theo Friesema doet dit al veertig jaar en hij vertelt wat zijn motivatie is en waarom het zo leuk en waardevol is om molenaar te zijn.

Hattem Actueel wordt deze week gemaakt door gastvrouw Chantal Smits, technicus en muzieksamensteller Gert Witteveen en presentator John van Dijk.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in