Vrijdagavond Filmavond in Epe

Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 Epe Het begint om 20.00 uur.

De Filmliga Epe is het adres voor kwaliteitsfilms! In 2022 staan er nog een hele serie prachtfilms geprogrammeerd. Op 21 oktober is de eerstvolgende film. Op 4 en 18 november, 2 en 16 december ben je ook van harte welkom.

Eén keer per 14 dagen kun je lekker dicht bij huis op vrijdagavond naar de film. Laat je verrassen door films waar je stil van wordt, die ontroeren, die je laten lachen of die je aan het denken zetten. Kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland die zich onderscheiden van de massa door een bijzonder verhaal, prachtige beelden, bevlogen acteurs en regelmatig in de prijzen zijn gevallen tijdens filmfestivals.

Je bent van harte welkom in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25. Het begint om 20.00 uur. De entreeprijs voor een filmvertoning is € 8,-. Als je regelmatig een van onze film bezoekt, kan het voordeliger zijn om donateur te worden. Donateurs krijgen namelijk korting op de toegangsprijs. Per filmvoorstelling betaal je geen € 8,- maar slechts € 5,50 per persoon. Iedereen die wil weten welke bijzondere films de Filmliga vertoont, kan zich via de website aanmelden voor de Filmliga Nieuwsbrief.

Trouwe filmbezoekers zijn voordeliger uit als donateur en ontvangen de kleurrijke brochure van de Filmliga met een overzicht van alle films plus achtergrondinformatie. Interesse in het donateurschap en de nieuwsbrief? Wil je ook vrijwilliger bij de Filmliga Epe worden? Kijk dan op http://filmligacultuurplein.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in