Van Wijnen/Smash ’70 ruim langs Westa

In de Eredivisie Tafeltennis was Westa uit Wessem zaterdag de tegenstander van Van Wijnen/Smash ’70. Martijn en Boris  de Vries speelden voor Westa, voordat beiden weer in Hattem kwamen spelen.

Tegenwoordig zien we veel buitenlandse spelers binnen de Nederlandse Eredivisie. Zeker bij Westa, waar vier van de zeven spelers uit andere landen dan Nederland komen. De spelers bij Westa waren zaterdag Margo Degraef (België), Arturs Reinholds (Letland) en de Nederlandse Dylan Plett. Bij Van Wijnen Smash’70 speelden Martijn de Vries, Boris de Vries en Gerben Last.

Toch nog spannend
Het eerste deel van de wedstrijd viel helemaal naar Smash’70 met vier gewonnen wedstrijden op rij. Daarna werd het spannend: drie wedstrijden die pas in de vijfde game werden beslist. Hiervan won Smash’70 er één met Boris de Vries. “Uiteindelijk een goede uitslag tegen Westa in deze samenstelling. Vooraf was gerekend op drie tot vier punten, dus 5-2 is goed”, aldus Gerben Last.

De komende weken
De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 30 oktober bij Maashorst in Uden. Voorafgaand zijn de Nederlandse spelers van Van Wijnen/Smash ’70 actief op 23 en 24 oktober bij het NK in Zwolle.

Jeugdteam
Behalve het eerste herenteam speelde ook het eerste jeugdteam van Smash’70 een wedstrijd. En dat was een belangrijke. Hun grootste concurrent in Landelijk A, TOGB, kwam op bezoek. Het eerste jeugdteam won met 8-2.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in