Voerman Museum Hattem verlengt ‘Nieuw Licht’

Het Voerman Museum Hattem heeft de tentoonstelling ‘Nieuw Licht’ tot en met 10 januari volgend jaar verlengd. “Bezoekers krijgen daarmee ruimer gelegenheid om naar de werken van Jan Voerman junior en Daniel Douglas te komen kijken”, aldus het museum.

De start van de tentoonstelling, die aanvankelijk vanaf 25 april te zien zou zijn, liep door het uitbreken van de corona-crisis flinke vertraging op. Het museum sloot eind maart zelfs enige tijd zijn deuren en pas op 2 juni kon het weer open voor publiek. Toen kon ‘Nieuw Licht’ eindelijk van start.

Langer genieten
Het besluit om ‘Nieuw Licht’ te verlengen is genomen in overleg met Daniel Douglas, de Zwolse kunstenaar die momenteel exposeert. Het Voerman Museum Hattem is blij dat de tentoonstelling kan worden verlengd. “Dit biedt gelegenheid om de expositie na deze valse start langer bij het publiek aan te bieden. Bovendien heeft het museum nu de gelegenheid om in deze nog altijd onrustige periode zorgvuldig te werken aan een nieuwe expositie.”

Nieuwe expositie
Het museum is al begonnen met de voorbereidingen en wil alvast verklappen dat Hattem in deze nieuwe expositie een belangrijke rol zal spelen. Het is de bedoeling om de nieuwe tentoonstelling na de jaarlijkse winterstop van het Voerman Museum Hattem -van 18 januari tot 2 februari – aan het publiek te presenteren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in