Nieuwe afleveringen Voor het Slapen Gaan

RTV Hattem maakt opnamen voor een nieuwe serie van het kinderprogramma Voor het Slapen Gaan. Marianne van den Herik leest de verhalen voor, die zij ook zelf heeft geschreven. De hoofdpersonen zijn Mick en Mara, een tweeling van vijf jaar.

In de bibliotheek Noord-Veluwe te Hattem was in de kinderboekenhoek een set ingericht. Tijdens het voorlezen bezocht een groep kinderen van Partou Kinderopvang Hattem de bibliotheek. De kinderen keken verrast, maar luisterden ook met grote aandacht naar het verhaal dat werd voorgelezen door Oma Marianne. Daarna gingen de kinderen enthousiast  de boekenhoek in om zelf een mooi boek uit te zoeken.

In totaal komen er 36 afleveringen over Mick en Mara. Het is de bedoeling dat de serie vanaf november op RTV Hattem te zien is. Voor het Slapen Gaan is het voorleesprogramma van RTV Hattem voor kinderen van groep 1 tot en met 3. Het programma is op werkdagen rond 19.00 uur te zien op het tv-kanaal van RTV Hattem en ook via het eigen YouTube-kanaal van de omroep.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in