S.V. Hatto-Heim – V.V. Heerde 3-5

Afgelopen zaterdag stond op een snikheet sportpark ’t Achterveen de bekerwedstrijd sv Hatto-Heim – vv Heerde op het programma. Een derby die straks ook gespeeld gaat worden in de competitie. De eerste helft verliep gelijkwaardig, met enkele kansjes aan beide kanten. Na 13 minuten ontstond de eerste doelpoging van Heerde. Die kwam op naam van Raoel Wijenberg.
sv Hatto-Heim daar tegen creëerde maar weinig uitgespeelde aanvallen.
Heerde had het geluk niet aan zijn zijde , de paal (Dennis Calkhoven ) en de lat (Nick Wijenberg ) stonden in de eerste helft een doelpunt in de weg.
Maar naar 43 minuten spelen was het wel raak. Een mooie aanval kwam terecht bij Daan Nijmeijer en zijn voorzet werd knap afgewerkt door Nick Wijenberg.

En een paar minuten voor rust verdubbelde Heerde de stand 0-2 andermaal door Wijenberg.

Tweede helft was amper bezig of goaltjesdief Nick Wijenberg had zijn derde in het netje liggen 0-3 en tien minuten later zelfs de 0-4 andermaal Wijenberg.
Toen brak het wisselmoment aan van Hatto-Heim, Jesse winkelaar en Ward Willemsen kwamen het veld in. Het spel kantelde en het was Robin van der Ziel die fraai de 1-4 binnenschoot.Hatto-Heim zette meer druk en dat resulteerde in de 2-4 door Jesse Winkelaar en ook nog de 3-4 door Bram Neuteboom.
Een paar minuten voor het einde gaf scheidsrechter Teunissen V.V. Heerde een strafschop na een verkeerde schouderduw van Noah Brommer.

Achter de bal ging staan Dennis Calkhoven en hij schoot de bal strak in de hoek. Daarbij was keeper Robin van Dijk kansloos: 3-5. Dit werd ook de eindstand van deze tropische wedstrijd.