sv Hatto-Heim kansloos onderuit tegen een sterk Go Ahead Kampen

Afgelopen zaterdag stond voor sv Hatto Heim de tweede bekerwedstrijd op het programma.
Tegenstander was Go Ahead Kampen  -met oud Hatto-Heim-trainer Erwin Brem – dat uitkomt in de eerste klasse.

In het eerste half uur was er geen echt gevaar voor het doel van Robin van Dijk. Maar balverlies van sv Hatto-Heim werd vervolgens direct afgestraft door Nico Veldman: 0-1.
Een paar minuten later viel ook de 0-2.  SV Hatto-Heim kreeg de bal niet weg uit het eigen strafschopgebied en het was Adi Draganovic die beheerst inschoot.
Hatto-Heim kwam vervolgens niet of weinig in het spel voor. Daarvoor was het klasse verschil veel te groot voor.
Kelvin Groothand en Wilbert Wessels zorgde ervoor dat de ruststand op 0-4 kwam.

In de tweede helft hetzelfde beeld: Go Ahead Kampen domineerde het spel en de geel/blauwen probeerden er wat van te maken. Maar de handelingssnelheid van de Kampenaren was soms onnavolgbaar.
Kreeg sv Hatto-Heim dan helemaal geen kans? Ja die kwam er wel. Twan van Rijssen stond oog in oog met keeper Tim Noordman, en die redde knap op de inzet van Twan.
Gerben van de Worp kreeg ook nog een kans , maar zijn inzet werd knap gered. Draganovic en Luuc Knul zorgden uiteindelijk voor de 0-6 eindstand.

Over de gehele wedstrijd was het Go Ahead Kampen die de regie had, en Hatto-Heim kon op geen enkele manier een stempel zetten op deze wedstrijd.

Aanstaande zaterdag is er de laatste bekerwedstrijd. Dan komt tweedeklasser IJVV uit IJsselmuiden op bezoek.