Vijfde Kamper Ui(t)dag pakt groots uit met kunstmarkt

Op donderdag 15 augustus vanaf 10.00 uur staat de vijfde en laatste Kamper Ui(t)dag op het programma in de binnenstad van Kampen.

Deze laatste Kamper Ui(t)dag van dit jaar heeft zoals elk jaar een breed programma voor jong en oud, maar nieuw dit jaar is de Kunstmarkt die begint op het Van Heutszplein en doorloopt tot het einde van de Oudestraat richting de Buitenhaven.

“Leven met water”
Ongeveer dertig kunstenaars zullen zich presenteren en je kunt daarnaast ook zelf volop meedoen aan workshops en genieten van de diverse disciplines in de kunsten. Het thema dit jaar is: ‘Leven met Water’. De toegang is gratis. Kunstenaars en kunst- en cultuurliefhebbers kunnen elkaar ontmoeten, hun werk verkopen, en demonstraties of workshops geven. Je kunt genieten van schilderijen, keramiek, beelden van speksteen, glas, sieraden, grafiek, fotografie, mix media, en recycled design van materialen als hout, vilt, oude zeildoeken en leer.

Straatentertainment
Naast de kunstmarkt is er ook weer de kleedjesrommelmarkt ter hoogte van het Van Heutszplein, de minikermis op het Ouderaadhuisplein, het kinderschminken, straatentertainment, foodtrucks in de Vispoort en natuurlijk weer veel live muziek op de terrassen.

Bovenkerk
Tijdens deze 5e Ui(t)dag is er een middagpauzedienst in de Bovenkerk, aanvang 12.30 uur, en de toegang is vrij. De kerk is de gehele dag geopend (vrij toegankelijk) voor bezoekers en om 20.00 uur is er een orgelconcert.

Wild Beatz Festival
De afsluiting op de Nieuwe Markt is inmiddels een begrip geworden voor de liefhebbers. Vanaf 18:00 tot 20:00 uur kun je genieten van het Wild Beatz Festival met o.a. Top Dj Sefa.

Voor meer informatie kijk je op www.kamper-uitdagen.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in