Culinair Hanzefest: een gezellige Smaakwandeling

Origineel, gezellig én lekker; de Smaakwandeling op 14 juli in Hattem tijdens Culinair Hanzefest! Het is voor het eerste dat het culinaire evenement op deze manier gehouden wordt. Dit jaar is het Culinair Hanzefest een smaakroute met kleine gerechtjes, delicatessen en gezellige livemuziek op vrijdag 14 juli 15.00 – 21.00 uur. Van bistroklassiekers tot voortreffelijke gerechtjes en van chocolade proeverij en Hanze ijs tot fantastische wijnen en speciaal bier. De Koele Brouwer presenteert o.a. hun Hattemse bier zoals een Blond, Tripel en IPA, zie foto. Zo kun je op één avond van verschillende restaurants & delicatessezaken genieten. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een gezellige activiteit om te geven voor Vaderdag.

Hoe het werkt
Je koopt vooraf een ticket online en krijgt later een stempelkaart vanuit Visit Hattem. Op deze stempelkaart staan de deelnemers en op de plattegrond vindt u de locaties van de deelnemende adressen. Na uw eerste bezoek, loopt u samen met uw gezelschap naar het volgende restaurant waar u opnieuw uw stempelkaart laat zien en zo van restaurant naar delicatessezaak de leukste culinaire plekken van Hattem ontdekt.

Ticket verkoop: een mooi vaderdag cadeau
Koop voor Vaderdag een ticket en geniet samen van voortreffelijke gerechtjes en drankjes terwijl jullie gezellig wandelen door de binnenstad van Hattem. Vorige week is de ticketverkoop gestart en de eerste tickets zijn al besteld. Wacht niet te lang met bestellen, want onder de eerste 200 verkochte tickets worden prijzen verloot. Er zijn tickets voor volwassenen (11 adressen €33,-) en tickets voor kinderen (5 adressen €7,50). Meer informatie en tickets via: www.visithattem.nl/culinair-hanzefest

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in