Acro Teams Hanze Gym Hattem scoren op NK

Zaterdag werd Hanze Gym Hattem vertegenwoordigd door twee trio’s op het NK Acro voor de D/E lijn. Dit waren het E-jeugd trio Iza van Keulen, Dewy Straetemans en Kyra Rave en het D-Jeugd trio Phaedra Beumer, Annelie Veldkamp en Sanne van Dijk.

Voor deze teams startte het wedstrijdseizoen al begin januari, tijdens de verschillende wedstrijden hebben zij zich sterk staande weten te houden in een groot deelnemersveld. Iedere wedstrijd wisten zij een medaille mee naar huis te nemen, en na iedere wedstrijd werd er weer hard getraind om de oefening te verbeteren. En met succes! Het harde werken werd beloond met een ticket voor het NK.

Als eerste was het de beurt aan Iza, Dewy en Kyra. Vanaf het moment dat zij de vloer op stapten lieten zij zien dat ze bij de beste teams van Nederland horen. Alle elementen werden netjes uitgevoerd en het plezier van deze drie meiden spatte er vanaf. Iza, Dewy en Kyra zijn als 7e van Nederland geëindigd!

In de middag was het de beurt aan Phaedra, Annelie en Sanne. Zij gingen vol vertrouwen de vloer op, het harde werken dit seizoen was terug te zien in de oefening. Alles werd beheerst en netjes uitgevoerd. De scoren van de trio’s in deze categorie lagen enorm dicht bij elkaar. Phaedra, Annelie en Sanne zijn 4de van Nederland geworden, een verschil van 0.12 met het brons!

De sporters en trainsters kijken terug op een mooi seizoen, waar zowel de prestaties als het plezier in de sport centraal hebben gestaan.