Vandaag om 10:00 uur in het IJsselmagazine

Op donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. In dit radioprogramma hoor je elke week nieuws en gasten uit de regio. Op deze donderdagmorgen is Kees Heuvelman onze Studiogast; Kees is schipper op het Kleine Veer tussen Hattem en Zwolle. Sinds een aantal weken vaart het ‘pontje’ weer. Kees is in de geschiedenis van het Kleine Veer gedoken en zal daarover vertellen. Daarnaast heeft hij mooie muziek uitgezocht om tussendoor te laten horen.

Rivierverhalen van Wim Eikelboom
In het tweede uur hebben wij contact met Wim Eikelboom; Wim is de man van Rivierverhalen en kan aansluitend op het onderwerp uit het eerste uur ons informatie geven over andere recreatieve pontjes op de IJssel. Verder hopen we iemand te spreken die iets vertellen kan over vertellen over de 50ste Nationale Molendag in Hattem.

Naast gesprekken met onze gasten hebben wij het overzicht van ‘Nieuws uit Hattem en Omgeving’ op de TV zender van RTV Hattem en geven u uit onze eigen informatiebronnen nieuwtjes en berichtjes.

Vakantie
De komende twee donderdag is er geen nieuwe aflevering van het IJsselmagazine in verband met vakantie. Vanaf donderdag 1 juni zijn Marijke, Gerrit en de technici weer terug om nieuwe afleveringen te verzorgen.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radiouitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in