Hattemers in coronatijd over Vaccinaties enzo…

Het thema van Hattemers in coronatijd is deze week: Vaccinaties enzo… De kranten staan bol over vaccinaties en soorten vaccins en wij krijgen regelmatig vragen van luisteraars. In het programma geven wij antwoord op vragen en informeren wij de luisteraar over andere zaken, gerelateerd aan vaccinaties waarbij vrijwilligers uit Hattem betrokken zijn.

In de uitzending van 12 april 2021 praten Mathilde Stam en Sandra Oosterveen met de volgende gasten:

  • Theo te Winkel – hij is vrijwilligers bij Op Ko€rs en verleent hand-en-spandiensten tijdens vaccinatiedagen in Hattem. En hij is ervaringsdeskundige en heeft inmiddels twee vaccinprikken gehad.
  • Roel Rischen – is oud-huisarts in Hattem. Hij beantwoordt vragen die wij van luisteraars hebben ontvangen over bijvoorbeeld soorten vaccins en de werking daarvan.
  • Elly van der Wetering – is vrijwilliger bij het Rode Kruis Noord Oost Veluwe, waar Hattem ook onder valt. De bus van het Rode Kruis Noord Oost Veluwe is omgebouwd en wordt ingezet om mensen naar vaccinatielocaties te rijden. Hoe gaat dat in z’n werk en wat zijn de ervaringen tot nu toe?

Stel je vraag
Heb je een vraag voor onze deskundige? Plaats die dan onder dit bericht of stuur de vraag naar redactie@rtvhattem.nl .

Hattemers in coronatijd wordt op de maandagavond live uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur op Radio Hattem. Op dinsdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur is de herhaling.

Luister live Radio  Uitzending gemist?

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in