Zendtijd v/d Kerken met Paasmorgendienst op radio & tv

In het programma Zendtijd v/d Kerken zendt RTV Hattem op Eerste Paasdag een aangepaste kerkdienst uit vanuit de Emmaüskerk op zowel radio als tv.

Het radioprogramma begint om 9.00 uur. Direct na het nieuws start het programma met het lied “Daar juicht een toon, daar klinkt een stem”. De dienst begint om 10.00 uur vanuit de Emmaüskerk. Voorganger is ds. Wim Hortensius. Klik hier voor de liturgie.
(tekst gaat verder na de video)

Het programma Zendtijd voor de Kerken is zondag van 9.00 tot 12.00 uur. De dienst op Paasmorgen begint om 10.00 uur en is te volgen via RTV Hattem op zowel radio, tv als webstreams. Op zondagavond en woensdagmorgen wordt de radio-uitzending herhaald. Voor en na de dienst hoor je geestelijke muziek, gepresenteerd vanuit de studio, verzorgd door leden van de Protestantse Gemeente i.w. te Hattem.

Frequenties RTV Hattem


Luister live Radio Kijk live TV   


“Het coronavirus heeft onze samenleving in haar greep. Het ontregelt het leven. Kinderen zijn thuis van school, mensen doen hun werk via internet, wegen zijn rustig, treinen zijn stil. ZZP’ers, mensen in de horeca en vele anderen moeten plotseling terugvallen op noodmaatregelen van de overheid. Het leven van velen komt op zijn kop te staan.

En ieder wordt geraakt door die sfeer van onzekerheid, die het virus onzichtbaar verspreidt. Allerlei bijeenkomsten gaan niet door. Zo worden er ook geen kerkdiensten gehouden. Normaal gesproken verzorgt RTV Hattem radiokerkdiensten. Deze worden nu uitgebreid met TV kerkdiensten. De kerken van Hattem hebben dit in onderling overleg afgesproken.

Afwisselend zullen zij op zondagmorgen een dienst verzorgen. Deze afspraak geldt voor de periode dat het coronavirus kerkdiensten verhindert. Iedere gemeente doet dat in eigen verantwoordelijkheid. Zo bieden de kerken van Hattem een plek aan waarin in deze onzekere tijden bemoediging en troost vanuit het geloof in Jezus Christus kan worden gevonden.

@De gezamenlijke kerken in Hattem


Je kunt ook (aangepaste) diensten volgen via de eigen website van de kerken in Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in