Nationale tweede plaats voor Lawrence Möger

Op vrijdag 8 maart vond er een feestelijke overhandiging plaats op het terrein van de Hattemse Golf & Country Club. In de jaarlijkse nationale beoordeling van golfprofessionals kreeg Lawrence Möger een zeer eervolle tweede plaats als trainer bij de club. De daarbij behorende oorkonde werd hem overhandigd.

Möger is sinds een paar jaar actief als professional trainer bij de Hattemse club. Hij wordt door zijn pupillen hoog gewaardeerd. En terecht, zegt de club. Geroemd worden zijn technische competentie, persoonlijke aandacht en zijn inspirerende manier van lesgeven. Dat alles resulteert in verbeterd golfspel van de pupillen. Het oordeel van zowel beginners als ver gevorderden is eensluidend: uitstekend!

Hoger plan
In het door hem samen met de club ontwikkelde lesprogramma Triangel krijgt iedere golfer, van beginner tot topspeler, een interessant en uitdagend lesprogramma. Daarmee worden de prestaties op een steeds hoger plan gebracht. Geen wonder dan ook, dat een kleine 150 leden hieraan deelnemen, naast de privélessen die Möger ook geeft.

‘Gelukkig is de baan na de enorme wateroverlast weer speelbaar. Het geleerde kan op de altijd uitdagende baan van onze Hattemse club in praktijk worden gebracht. En kan eenieder voor zichzelf vaststellen, dat er nog genoeg te leren valt…’, aldus de organisatie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in