Topwedstrijd voor jongste turnsters Hanze Gym Hattem

Zaterdag hebben de jongste meiden van de turnselectie van Hanze Gym Hattem het pre-VTT geturnd! Dat is ren onderlinge wedstrijd waar in totaal vijf andere verenigingen uit de regio aan meededen. Voor de turnsters was dit hun allereerste wedstrijd, met direct mooi resultaat!

In de eerste wedstrijd waren Zara van Duren, Julie van Sas, Milou Boeve en Noa Hooikammer aan de beurt. Zara is heel knap eerste geworden op vloer en negende in het eindklassement. Milou haar beste toestel was brug (8e), zij eindigde na alle toestellen als tiende! Julie liet super nette sprongen zien (2e) en ook vloer was heel netjes (3e). In totaal eindigde zij als zesde! Noa blonk uit op brug, hier werd zij heel knap zesde.
In het totaalklassement eindigde Noa als 11e.

In de tweede wedstrijd waren Lotte van der Ree, Jaylinn Zolotic en Aafke Woudenberg aan de beurt. Alle drie de meiden hebben heel strak geturnd. Jaylinn mocht uiteindelijk het brons in ontvangst nemen met een puntentotaal van 43,450. Aafke werd met 44,624 punten heel knap tweede. De beste in deze categorie was Lotte, zij kreeg met een megascore van 49,425 de gouden medaille omgehangen! Al met al een topwedstrijd voor deze jonge talentjes.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in