Zuur puntenverlies voor Hatto-Heim

sv Hatto-Heim ging zaterdag op bezoek in en tegen Oene. Beide ploegen hebben tot nu toe de meeste wedstrijden zien eindigen in een gelijkspel. De eerste helft was er veel inzet, maar ook veel balverlies van twee kanten.

Toch had Maarten Teuben een mooie actie in huisen keeper Riphagen werd voor het eerst getest. Oene kreeg vlak voor rust een vrije trap, maar deze bal ging rakelings langs de paal.

Tweede helft begon met een knappe kopbal van Jasper Mosterd uit een voorzet. Maar zijn inzet ging naast het doel van Django van der Landen. Hatto Heim kreeg op de helft van Oene een vrije trap met achter de bal Laurens Admiraal. Zijn snoeiharde schot werd knap door Riphagen tot corner verwerkt.

Daarna was het Hatto-Heim die beter in de wedstrijd kwam en via Maarten Teuben een kansje kreeg in het strafschop gebied. Aan de andere kant kreeg Jim Schaap ook een kleine kans, maar zijn inzet was te slap om v/d Landen te verassen.

Weer een mooie aanval van Hatto-Heim via Niels v/d Velde; Maarten Teuben die de bal naar de vrij staande Elnathan van Dijk schoot.

Elnathan van Dijk schoot met een knappe actie de 0-1 in de touwen, doelman Wim Riphagen was kansloos. Uit een corner kreeg Oene via Patrick Kamphuis een enorme kans, maar Django redde knap op zijn inzet.

En dan vijf minuten voor tijd is scheidsrechter Steen totaal zijn weg kwijt. Een aanval van Oene werd door Niels van de Velde uitgevochten tegen Wijnand van Eek. Niels tikt de bal weg, valt achterover en wat doet van Eek Die laat zich ook vallen….strafschop.

De strafschop werd hard ingeschoten door Paul van Bussel. Hatto-Heim ging volop in de aanval, maar steeds kwamen de geel/blauwen iets te kort en het was opletten op de counters van Oene. Scheidsrechter Steen floot in de 93 minuut af voor het einde van de wedstrijd.

Weer een zuur puntenverlies voor Hatto-Heim. Over de hele wedstrijd gezien was er maar één ploeg die de drie punten verdiende. Maar dat het altijd niet zo gaat, was vandaag wel weer terug te zien.

Zaterdag is er een thuiswedstrijd tegen de Zwolsche Boys. Aanvang 15.00 uur op sportpark ’t Achterveen.

Sportuitzending gemist of terugluisteren?