Kinderen rennen gratis de Stadsloop op Koningsdag

Tijdens Koningsdag organiseert de DWLoopschool wederom de Stadsloop. Naast de stadsloop voor volwassenen wordt er ook een Kidsrun georganiseerd voor de kinderen. Kinderen die zich vooraf inschrijven kunnen op 27 april gratis deelnemen aan de Kidsrun.

Beweging is belangrijk
Trainer Willem de Weerdt, ook oprichter van DWLoopschool Hattem, benadrukt dat beweging voor kinderen specifiek zeer gunstige effecten heeft. De loopschool vindt het erg belangrijk om bewegen te stimuleren en te faciliteren dat ieder kind mee kan doen aan de jaarlijkse Stadsloop. Daarom kunnen kinderen die zich via de website van de Stadsloop voorinschrijven, helemaal gratis meedoen aan de Kidsrun. Er zijn twee afstanden voor kinderen. De jongste lopers van 6 t/m 9 jaar lopen een afstand van 1000 meter en de kinderen van 10 t/m 13 lopen 2000 meter.

Volwassenen
Ook voor de senioren en masters wordt tijdens de Stadsloop een prachtig parcours samengesteld. De inschrijfgelden voor senioren en masters blijven net als voorgaande jaren 8 euro bij voorinschrijving en 10 euro bij na-inschrijving. Voor meer informatie of voorinschrijven, zowel voor senioren en kinderen: www.dwloopschoolhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in