Bieb en Seniorweb bieden samen digitale trainingen aan

Voor wie handiger wil worden met de computer, tablet en smartphone kan bij de Bibliotheek Noord-Veluwe terecht voor gratis online cursussen van SeniorWeb.

Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen met diverse mailprogramma’s, werken met Windows, Word en Excel, foto’s beheren en bewerken of Whatsapp gebruiken. Er zijn bijna 30 cursussen voor iedereen, jong en oud, en óók voor wie geen lid is van de bibliotheek. Zo helpt de bibliotheek om digitaal nog handiger te worden.

Eigen tempo
Je kunt de onderwerpen kiezen die je leuk vindt of nodig hebt. Cursisten kunnen de cursussen op de Internetpc’s in de bibliotheek of thuis volgen. De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als iets gevorderde cursisten. De cursussen zijn in eigen tempo te volgen, waar en wanneer het uitkomt.

Digitaal vaardig
Steeds meer zaken gaan digitaal. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe dit werkt. Het aanbod van de online cursussen van SeniorWeb sluit hier prima op aan. Zo zetten SeniorWeb en de Bibliotheek Noord-Veluwe samen stappen op weg naar een digitaal vaardige samenleving.

Meedoen
Om de online cursussen te kunnen volgen, heb je een account nodig. Je kunt je gratis account aanvragen bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Je kunt op bliotheek.seniorweb.nl het complete aanbod van cursussen bekijken.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in