AfhaalBieb wordt uitgebreid

De AfhaalBieb van de Bibliotheek Noord-Veluwe is een groot succes.  Magda Dekker, teamleider van het team Ontmoeting & Verblijf van de Bibliotheek, vertelt trots over de AfhaalBieb.

“In januari zijn er zo’n 1.250 verrassingstasjes gemaakt. Daarom is er vanaf deze week een derde AfhaalBiebmoment in Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Oldebroek en Wezep bijgekomen.” De verrassingstasjes moeten 24 uur van te voren gereserveerd worden. Dit kan via de website van de bibliotheek, www.bibliotheeknoord-veluwe.nl of telefonisch via 0578-612113, iedere werkdag van 10 – 14 uur. Bekijk de video en lees verder!

Dit zijn de afhaalmomenten in Hattem.

maandag van 14.00 – 16.00 woensdag van 14.00 -16.00 vrijdag van 16.00 tot 18.00

Ook is het dan mogelijk om boeken in te leveren en om klaarstaande reserveringen zonder afspraak op te halen. En vergeet niet je biebpas mee te nemen bij het afhalen. Hier vind je de afhaalmomenten van alle vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe

Reacties
Dat de bibliotheekleden blij zijn met de tasjes laten ze duidelijk merken volgens Magda Dekker. “We krijgen hele leuke reacties. Bijvoorbeeld ‘Bedankt voor de leuke boeken. Er zitten wat boeken tussen die ze normaal niet zo snel zouden kiezen, maar die ze toch leuk vinden. Vooral het boek “321 dingen die je moet weten voor je 13e”, valt  goed in de smaak. Nogmaals dank en een fijn weekend!’.

Een andere lener schreef op het aanmeldformulier ‘Wij vinden het erg leuk om steeds weer boekjes te lezen die jullie voor ons uitgekozen hebben! Bedankt!’. In Wapenveld kwamen zelfs 3 kinderen een eigengemaakt doosje met een lekkere traktatie brengen als dank voor het maken van de verrassingstasjes. We vinden het fijn om te horen dat de tasjes in de smaak vallen, bij deze wil ik, ook namens mijn collega’s, iedereen bedanken voor de reacties!”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in