Inloopavond herinrichting Burg. Bijleveldsingel, Vechtstraat en Hessenweg

De Burg. Bijleveldsingel, de Vechtstraat en de Hessenweg worden opnieuw inrichten. In oktober organiseerde de gemeente Hattem een informatieavond om de plannen toe te lichten en is er een schetsontwerp gepresenteerd.

Als vervolg hierop is er op dinsdag 3 maart een inloopavond waar het ontwerp voor de wegen en de vervolgstappen over de uitvoering worden gepresenteerd.

“Burg. Bijleveldsingel, Vechtstraat en Hessenweg worden veiliger”
De maximum snelheid gaat op een groot deel van de genoemde wegen van 50 km/h naar 30 km/h en de weginrichting wordt hierop aangepast. “Het verlagen van de maximum snelheid draagt ook bij aan een veiligere en gezondere leefomgeving,”aldus wethouder Auke Schipper.

Kabels en leidingen Hessenweg
Vooruitlopend op de genoemde werkzaamheden start de firma Siers met werkzaamheden aan leidingen van Liander (gas) en Vitens (drinkwater) in de Hessenweg. Deze werkzaamheden worden van mei tot en met oktober uitgevoerd. De firma Siers licht de werkzaamheden tijdens de bewonersavond toe.

3 maart “De Open Poort”
Je kunt op dinsdag 3 maart tussen 18.00 en 20.30 uur naar de inloopavond in “De Open Poort” aan de Veldhoeve 1. Voor vragen kun je mailen naar gemeente@hattem.nl of bel naar (038) 443 1616.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in