Golfcompetitie ‘Hattems Verbond’ op 90-jarige golfclub

De Hattemse Golf en Country Club bestaat dit jaar 90-jarig. Reden voor een extra feestelijke compititie onder de naam ‘Hattems Verbond’.

Zondag 5 januari vond de derde wedstrijdronde plaats in de serie van 5 wedstrijden. Deze wedstrijden worden dit jaar met 14 teams van 5 personen gespeeld. De teams bestaan uit minimaal 2 spelers met een hoge handicap van boven de 30. Dit zorgt ervoor dat ervaren en beginnende spelers door elkaar spelen, gemengde teams dus. En omdat ervaren en nieuwe spelers met elkaar spelen, leren de leden van de club elkaar ook beter kennen.

Competitie op baan en in clubhuis
De wedstrijd speelde zich niet alleen af op de golfbaan, maar ook in het clubhuis. Daar moest nog een bijzondere prestatie geleverd worden, die meestal niets te maken heeft met het golfspel, maar waarmee wel een extra punt kon worden verdiend. Afgelopen zondag moest er een enorm grote spijker in een eikenhouten schijf geslagen worden.

Sterke verhalen
In de nazit werden tijdens het drankje en de bitterballen de slagen nog eens besproken, want uiteraard waren die niet alle naar volle tevredenheid. Ook borrelen bij het haardvuur de visioenen op van de prachtige ballen die men eigenlijk had willen slaan. En zo ontstaan de sterke verhalen! Kortom, zowel in de baan als in het clubhuis de Hattemse Hoeve wordt het verbond tussen de leden van de HGCC versterkt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in