Kerstkaartenactie Oekraïne

Stichting Oekraïne Projecten (SOP) Hattem bezorgt sinds 2008 de kerst­kaarten in de gemeente Hattem met de jaarlijkse kerstkaartenactie.
Elk jaar is het weer een groot succes. Door uw kerstkaarten geadresseerd aan Hattem via onze actie te versturen, steunt u ons project Noodhulp aan Oekraine en bespaart de verzender bijna de HELFT aan porto kosten. Menbetaalt slechts 50 cent per kaart in plaats van een decemberze­gel van PostNL van 91 cent.

Noodhulp
Bovendien komt de opbrengst ge­heel ten goede aan ons project Noodhulp aan Oekraine. Met het geld worden voedselpakketten, kleding en hout gegeven aan een tal van mensen die getroffen zijn door de oorlog. Meer informatie is te vinden op de site: www.oekraine-projecten.nl

Inleveradres
Vanaf maandag 12 december tot en met donderdag 22 december kunnen kerstkaarten voor de gemeente Hattem ingeleverd worden bij Evangelische Boekhandel de Fontein in Hattem. Vanaf vrijdag 23 december worden de kaarten bezorgd.

Hulp
Verstuurt u geen kerstkaarten, maar wilt u wel uw steentje bijdragen?
U kunt uw gift overmaken op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van ‘Gift Noodhulp’ of u kunt gebruik maken van de QR hiernaast.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in