Welzijn op Recept iets voor jou?

Bernadette Verbiesen, welzijnscoach, over Welzijn op Recept: “Voel je je al langere tijd niet zo prettig? Weinig energie of misschien zelfs wel wat eenzaam? Zou je wel iets willen gaan ondernemen, maar weet je niet wat of mis je iemand om dat samen mee te doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de welzijnscoaches van Stichting Welzijn Hattem. Wij kunnen met je meedenken, tips geven, je in contact brengen met iemand met dezelfde interesse etc.”

Om een indruk te krijgen wat Welzijn op Recept voor je kan betekenen lees dan de verhalen van Natasja en Henk op  https://www.swhattem.nl/verhalen-van-hattemers/

Welzijn op Recept is in een samenwerkingsinitiatief van Stichting Welzijn Hattem en de eerstelijnszorg (huisartsen, praktijkondersteuners, wijkverpleegkundigen, fysiotherapeuten). WoR biedt ondersteuning bij het behouden en verbeteren van gezondheid en welzijn. Via WoR kunnen Hattemers deelnemen aan diverse activiteiten gericht op ontmoeting, creativiteit, sport en bewegen. Deze activiteiten kunnen helpen om meer sociale contacten, zingeving, plezier of energie te krijgen.

Interesse?
Lees meer op de website van Stichting Welzijn of
neem contact op met Bernadette of Monique via 038-4432881 of mail naar info@swhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in