Route Sinterklaas Hattem 12 november

“En rijd dan niet stilletjes ons huisje voorbij…”
Op 12 November komt de Sint aan in onze mooie stad. Hij rijdt samen met zijn Pieten met een cabriobus door Hattem. Wij van RTV-Hattem hebben de routepiet even aan zijn jasje getrokken om te horen waar Sinterklaas allemaal langs rijdt, zodat het niet stilletjes blijft bij de huizen…

Leuke straten
Routepiet Mappie over de straten die de Sint zal bezoeken: “Ik heb uitgebreid overlegd met Sinterklaas. We hebben samen heel secuur de kaart van Hattem bestudeerd. Sinterklaas heeft een paar leuke straten uitgezocht om door te rijden.
Sinterklaas over de route: “Het was een ingewikkeld keuzeproces, want eigenlijk zijn alle straten in Hattem leuk. Maar ik begrijp dat langs de route die we rijden heel veel kinderen wonen. Natuurlijk gaan we ook naar het Stadhuis, want we horen dat jullie burgemeester echt ontzettend van pepernoten houdt. Nu maar hopen dat er aan het eind van de tocht door Hattem nog wat over zijn voor haar.”

De route
De Sinterklaasstoet komt om ongeveer 13:30 aan bij de Sparrenlaan en zal dan langzaam de volgende route volgen:

Sparrenlaan, Eikenlaan, Beukenlaan, Tulpstraat, Leliestraat, Moslaan, Hoopjesweg, Allee, Parklaan, Vliegenstein, Van Galenstraat, Verlengde Parklaan,  Eijerdijk, Dorpsweg, Kerkstraat, Markt.

Om ongeveer kwart voor drie wordt de Sint ontvangen op het bordes van het stadhuis.

Glutenvrije pepernoten
Voor kinderen met een glutenallergie heeft bakpiet Culinario speciale pepernoten ontwikkeld. Pieten met een groen jasje aan hebben deze bij zich. Dus houd die even in de gaten als jij of je kind van Glutenvrije pepernoten houdt. Lees hierover ook ons vorige bericht over de intocht van Sinterklaas.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in