Mantelzorgers Hattem in het zonnetje gezet

Vandaag is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn mensen die zorgen voor een ander en op deze speciale dag krijgen zij aandacht en een bedankje voor het werk dat zij doen. Het lijkt vaak zo gewoon, maar mantelzorger zijn is en blijft bijzonder!

Vanwege corona konden de mantelzorgers in Hattem niet bij elkaar komen, maar SWHattem had een alternatief bedacht om een bedankje en waardering over te brengen. Elke (geregistreerde-) mantelzorger kreeg vanuit het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Hattem een klein presentje persoonlijk thuis bezorgd: een tasje met daarin een zeeppompje met de tekst “Ik was bij jou in goede handen”, het Mantelzorgmagazine, een brief van Monique Scholten van het Steunpunt Mantelzorg en een kaart van de Gemeente.

Zo’n 25 vrijwilligers hadden zich aangemeld om te helpen met het rondbrengen van de tasjes. Vele handen maken licht werk en de klus (275 tasjes rondbrengen) was daardoor zo geklaard! De tasjes werden enthousiast ontvangen, mantelzorgers waardeerden het bijzonder dat er op deze manier aandacht is voor hun zorg.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in