Workshop ‘Mijn getijdengebed’ in de Fontein

Donderdag 22 november wordt in boekhandel De Fontein in Hattem een workshop gehouden aan de hand van het boek Mijn getijdengebed-Bidden op het ritme van de dag. Autier Elise G. Lengkeek begeleidt je bij het verkennen van deze vorm van persoonlijk bidden. De workshop begint om 19.30 uur en de kosten zijn € 5,- per deelnemer.

Voor wie? Voor iedere Godzoeker die verlangt naar verstilling, eenvoud en nieuwe energie Wat? Waarvoor kom JIJ iedere dag je bed uit? Passie voor je werk, je studie, je grote liefde of de reis van je leven? Of vooral uit plichtsgevoel?

Ademen
Leer opnieuw ademen en ontdek hoe uniek jij bent. Ervaar zelf hoeveel ruimte Gods adem ook in jouw leven kan scheppen door op een andere manier te leren bidden dan je vertrouwd is. Ervaar nieuwe ruimte en vrijheid voor datgene waarin juist jij het verschil kan maken. Elk moment van de dag mogen beginnen met een schone lei, een frisse blik. Ervaar hoe het is om Gods kracht uit te ademen bij alles wat je doet. Ervaar hoe het is om zo te mogen leven in vrijheid, herschapen tot jezelf.

Wat heb je daarvoor nodig?
Allereerst: nieuwsgierige aandacht. Tijdens de workshop ga je aan de slag met het boek Mijn getijdengebed. Het boek is te koop bij De Fontein en tijdelijk in prijs verlaagd.

Wat levert het je op?
Verken via het spoor van eeuwenoude gebeden en het woordeloze gebed hoe het is om heel dicht bij God te mogen zijn en hoe dat je jouw dag en nacht zegent.  In je eigen stilteruimte. Precies zoals je nu bent en hoe je je nu voelt – gespannen, verwachtingsvol, met stress, met onmacht en pijn, met successen en verlangens, met al je vragen en frustraties.

Kosten
De kosten voor de workshop bedragen € 5,00 per persoon, inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden
Dat kan via info@fonteinhattem.nl, tel. (038) 444 0796 of kom even langs in de winkel, Kerkstraat 32. Dat is ook de locatie van de workshop.

Meer weten?
Kijk op persoonlijk-getijdengebed.com of eliseglengkeek.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in