Start Voetbalschool sv Hatto-Heim

Afgelopen vrijdag is de Voetbalschool bij sv Hatto-Heim gestart. Initiatiefnemer is trainer Jan Langevoord en hij geeft een aantal redenen voor het opzetten van dit nieuwe initiatief.
Zo is het volgens Jan belangrijk dat kinderen uit school niet gelijk achter een scherm gaan zitten maar nog even gezond sporten in de buitenlucht.
Het is een techniektraining voor de spelers, waarbij “alles met de bal” centraal staat.

Als tweede reden geeft Jan aan dat Hatto-Heim inmiddels tweede klasse speelt en streeft naar de doorstroming van de eigen jeugd richting het 1e elftal.
Dan is een extra training in de week zeker welkom om dat te bereiken.

De trainers van de Voetbalschool zijn gediplomeerde jeugdtrainers en/of spelers van het 1e elftal van Hatto-Heim. Ook zij worden met deze Voetbalschool als jeugdtrainer verder ontwikkeld en krijgen meer ervaring.
De Voetbalschool van Hatto-Heim is begonnen met jongens in de leeftijdscategorie 9 t/m 12 jaar. Jan Langevoord begint met een relatief kleine groep om vervolgens stap voor stap uit te breiden. Toch zijn er binnen deze leeftijdscategorie al ruim 50 aanmeldingen.
Uitgangspunt is om na de winterstop meerdere leeftijdscategorieën en ook de meisjes van HMC uit te nodigen. Het is de ambitie om met de Voetbalschool door te groeien naar meerdere uren op de vrijdagmiddag en 100 kinderen lekker buiten te zien sporten.
Hoe mooi is dat!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in