Bettine Vriesekoop komt naar Hattem voor kick-off OldStars tafeltennis

Tafeltennisvereniging Smash ’70 start vanaf eind september met een nieuw aanbod speciaal voor senioren op de vrijdagochtend. Iedereen vanaf 55 jaar kan meedoen met het ‘OldStars tafeltennis’. Deze trainingen worden in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en de Nederlandse Tafeltennisbond nu ook in Hattem aangeboden.

De kick-off hiervoor vindt plaats op vrijdag 24 september van 10.30 uur tot 12.00 uur samen met niemand minder dan oud-Europees kampioene Bettine Vriesekoop. Interesse? Geef je dan op via info@smash70.com

OldStars tafeltennis (55+)
In principe kan iedereen meedoen, maar OldStars tafeltennis richt zich op de leeftijdsgroep 55+. Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende bewegingsvormen. Uiteraard ontbreekt tafeltennis niet en ligt de aandacht ook op ontmoeten en sociale contacten.

Meer weten over deze kick-off en/of de OldStars trainingen? Neem dan contact op met Wim van Selling via w.van.selling@ziggo.nl of telefonisch 06-38895409. Wim van Selling is zaterdag 11 september te gast in het radioprogramma Hattem Actueel om te vertellen over de OldStars. Bekijk het bericht op onze website voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in