Colors of Faith start weer met de repetities

Donderdag 13 september gaan de repetities van Colors of Faith weer van start.Colors of Faith is een gospel- en praisekoor en zingt verschillende nummers, zoals ‘Vrede van God’, ‘You raise me up’, ‘I will trust’, ‘Wannabaraka’ en ‘The sound of Silence’. De naam van het koor betekent letterlijk: kleuren van het geloof. Dit houdt voor ons in dat wij open staan voor alle Christelijke geloofsovertuigingen en dat iedereen die van zingen houdt, welkom is bij ons koor.

Op dit moment bestaat het koor uit een kleine 40 leden die komen uit onder andere Hattem, Zwolle, Heerde, Wezep, Hattemerbroek en Mastenbroek. Omdat er in het najaar een aantal optredens op het programma staan moet er meteen vanaf de eerste repetitie hard geoefend worden. Colors of Faith is te zien en te horen op: 23 september in Wezep in de avonddienst van 19:00uur, 7 oktober in de ochtendienst van 10:00 uur bij de startzondag van de PKN in de Emmaüskerk in Hatten en  24 december bij een openlucht kerstdienst In Hattemerbroek.

In 2019 mogen we ons eerste lustrum al gaan vieren. “In september 2014 zijn we voor het eerst begonnen met de repetities en als je nu ziet naar welk niveau we in deze korte tijd zijn gegroeid zijn we hier natuurlijk ook zeer mee in onze nopjes! Vooral als je ziet dat we vaak ruim een jaar vooruit al worden gevraagd geeft wel aan dat men onze zangkwaliteit weet te waarderen”, aldus een bestuurslid van het koor.

Mocht je na het lezen van bovenstaande enthousiast zijn geworden schroom dan niet om te komen kijken. Voor de mannen in het bijzonder geldt deze oproep om eens te komen kijken en luisteren. Colors of Faith is een gezellig koor waar je je zo thuis voelt. Kom en ervaar het op de eerste repetitie op donderdag 13 september vanaf 19.45 uur bij de Emmaüskerk in Hattem.

Informatie over het koor kan je vinden op www.colorsoffaith.nl of op Facebook.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in