Laatste week van de E-waste Race, laat gratis je e-waste ophalen

Komende week is de laatste week van de E-waste Race waar de Hattemse basisscholen De Vlonder en de Sint Andreasschool aan meedoen. In totaal doen er in deze regio 8 basisscholen mee. De E-waste race gaat erom dat de kinderen recyclebare elektronische apparaten ophalen bij de inwoners van hun woonplaats. Bij veel mensen komt het er niet van om de elektronische apparaten weg te brengen en dit is een mooie kans om de kinderen er een plezier mee te doen.

Laat weten dat je e-waste hebt
Woon je in de buurt van één van beide scholen? Dan kun je nog tot 15 juni gemakkelijk en gratis jouw elektronisch afval thuis laten ophalen. Dit kun je doen door jouw elektronisch afval online aan te bieden op de website www.ewasterace.nl. Onder dit afval valt:  kapotte of oude apparaten met een stekker eraan of een plek voor een batterij. Denk hierbij aan een oud toetsenbord, kapotte waterkoker, defect mobieltje maar ook aan oude of kapotte kabels en adapters. Let op: inktcartridges en batterijen vallen niet onder e-waste!

Met je oude apparaten help je de scholen vooruit in de wedstrijd, maar belangrijker nog is het dan dit afval op een goede manier weer verwerkt kan worden. Dat is goed voor het milieu en is duurzaam.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in