15 mei: derde super Hattem opent deuren

LIDL in Hattem van start met nieuwste winkelformule

Woensdag 15 mei is het zover. Na ruim zeven maanden bouwen opent Lidl om 09.00 uur haar nieuwe en tevens eerste winkel in Hattem aan de Populierenlaan. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor dagelijkse boodschappen aldus LIDL ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’, zo laat de grootgrutter in een persbericht weten.

Nieuwste LIDL formule
De Hattemse supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het Vers & Ambachtelijk meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van vier reguliere en zeven zelfscankassa’s.

Openingsacties
Ter gelegenheid van de opening kun je op woensdag 15 mei tussen 08.30 en 08.50 uur bij de ingang van Lidl Hattem een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties.
Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus-app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 15 mei een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak
Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die de verkoop van sigaretten gestaakt heeft.

Adres en openingstijden
De nieuwe LIDL is gevestigd aan de Populierenlaan 14 en is iedere dag geopend van 7.30 tot 20.00 uur. Op zondagen blijven de winkeldeuren dicht.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in