Van Wijnen/Smash ’70 in play-offs na eclatante zege

Op zondag 9 april heeft het eerste team van tafeltennisvereniging Smash ’70 een belangrijke overwinning behaald op Scylla uit Leiden in de eredivisie. Met een 7-0 overwinning op Scylla heeft het team de tweede plaats in de competitie veiliggesteld en is het verzekerd van een plek in de halve finales om het landskampioenschap. Deze halve finale zal thuis worden gespeeld, wat met het aanwezige publiek extra kansen biedt om door te stoten naar de finale.

Overtuigende overwinning
Laurens Tromer, Lauric Jean en Gerben Last kwamen vrijwel niet in de problemen tijdens hun wedstrijden, waardoor ze de overwinning konden behalen met overtuiging. Het team kijkt uit naar het play-off duel tegen Maashorst uit het Brabantse Uden. Deze datum zal spoedig worden vastgesteld.

Laatste thuiswedstrijd van Martijn de Vries
Deze halve finale zal ook de laatste thuiswedstrijd van Martijn de Vries zijn, die heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen. Het team zal alles op alles zetten om de carrière van hun teamgenoot gedenkwaardig af te sluiten.

Met trots de finale tegemoet
Van Wijnen/Smash ’70 is trots op zijn prestatie tot nu toe in de competitie en dankt zijn fans voor de steun. Het team is vastberaden om alles te geven in de halve finale en hoopt op nog meer steun van hun fans tijdens deze belangrijke wedstrijd.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in