Kids voetbal festival bij v.v. Hattem op 15 april

Op zaterdag 15 april organiseert v.v. Hattem van 09:00 tot 10:30 uur een superleuk Kids Voetbal Festival. Jongens en meisjes tot en met 7 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan allerlei leuke en sportieve activiteiten op het prachtige grote hoofdveld van v.v. Hattem op Sportpark het Achterveen, dat helemaal omgetoverd wordt tot een prachtig Kids Voetbal veld voor deze sportieve ochtend.

Wat is er te doen
Natuurlijk staan de voetbalactiviteiten en voetbalspellen centraal en is de unieke Mini Voetbal Arena present, maar er is meer dan alleen voetbal. Zo komt er bijvoorbeeld ook een springkussen, waar je bijvoorbeeld lekker op kunt warmen en kun je natuurlijk ook op de foto met spelers van het eerste elftal van v.v. Hattem. Ook zal er gezorgd worden voor gezond lekkers en mag je je omkleden in de kleedkamer onder de tribune waar ook Mathijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch, en André Onana zich hebben omgekleed.

Aanmelden niet nodig
Ben je nieuwsgierig geworden? Aanmelden is niet nodig, je bent net als je vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom. Kom langs en geniet van een sportieve en gezellige ochtend vol voetbal en meer bij het Kids Voetbal Festival van v.v. Hattem.

Weet je het voetbalveld nog niet te vinden? Het adres van Sportpark het Achterveen, het thuis van v.v. Hattem is: Konijnenbergerweg 2-c, 8051CC in  Hattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in