sv Hatto-Heim pakt de winst bij Elspeet

Zaterdag speelde sv Hatto-Heim uit tegen vv Elspeet en pakte er 3 belangrijke punten met een 1-2 overwinning.

Het publiek moest tot de 31e minuut wachten voor een spannend moment. Van een fout in de verdediging van Hatto-Heim profiteerde Niels v/d Steeg. Hij schoot de bal beheerst langs doelman Jorick Mensink: 1-0.

Maar al na vijf minuten later stond de 1-1 op het scorebord. Rowan Mensink schoot op het doel. Zijn schot werd nog geblokt, maar in de rebound was het Elnathan van Dijk die de bal hard het doel in schoot.

In de tweede helft ging sv Hatto-Heim op zoek ging naar de 1-2 met een schotje van Winand Meilink, maar dat was een makkie voor doelman Post. Met ruim 50 minuten op de klok zette Hatto-Heim een aanval op over vele schijven. Twan van Rijssen maakte het af met een geplaatst schot: 1-2.

Zaterdag staat de thuiswedstrijd op het programma tegen de Zwolsche Boys.