Ons Genoegen organiseert ‘Shaffy & Brass’

Liefhebbers van Ramses Shaffy kunnen op 13 mei hun hart ophalen tijdens een uniek concert van Ons Genoegen met zangeres Micheline van Hautem. Onder de titel ‘Shaffy & Brass’ zal in MFC de Marke een verrassend en veelzijdig programma worden gepresenteerd.

Liedjes van Ramses Shaffy
Volgend op het succes van ‘Brel & Brass’, is ‘Shaffy & Brass’ het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem met aan haar zijde bastrombonist Jos Jansen. Jos Jansen is een van de bekendste trombonisten die Nederland rijk is. De opzet van dit prachtproject is dat Micheline & Jos samen met het orkest van Ons Genoegen de liederen van Ramses Shaffy ten gehore brengen. Voor de pauze treedt Ons Genoegen op met een eigen programma van 30 minuten. Een verrassend programma waarin liederen als “Sammy”, “We zullen doorgaan”, “Laat me”, “Zing, vecht, huil,…” en “Pastorale” klinken prachtig omringd door vurige koperarrangementen. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor ‘Shaffy & Brass’ geschreven door toparrangeurs Peter Habraken, Jan Nellestijn en Guus Janssen.

Uniek evenement

Micheline Van Hautem en Jos Jansen

Voorzitter Martin Mulder van Ons Genoegen geeft aan dat het de fanfarevereniging een uniek evenement leek om de regio de organiseren. “De liederen van Ramses Shaffy zijn geweldig om naar te luisteren en geschikt voor een breed publiek. De combinatie van zangeres Micheline en top trombonist Jos maakt het plaatje compleet. Het is een mooie manier om muziekvereniging Ons Genoegen ook eens van een andere kant te laten zien”.

Kaartverkoop
Het concert op begint om 19.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 8,00 per persoon en voor jeugd tot 16 jaar € 4,00 per kaartje. Aan de zaal is de entreeprijs € 10,00 per persoon.
Kaarten zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar secretaris Carola Mulder via: carolamulder72@gmail.com
Kaarten zijn ook te koop op maandags tussen 19.00 uur en 19.30 uur kaarten bij verenigingsgebouw De Triangel, Veenburgerweg 13 in Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in