Stadsderby eindigt zoals-ie begon

De stadsderby Hatto-Heim – vv Hattem van gisteren eindigde zoals het was begonnen met 0-0. Beide ploegen krijgen wel scoringskansen, maar het echte derbygevoel was er niet.

Geen grote kansen
Hatto Heim was wel de gevaarlijkste ploeg, maar tot grote kansen leidde dit niet. De bezoekers deelden ook af en toe een speldenprik uit, maar konden voor rust geen vuist maken.

2e x geel
In de tweede helft gebeurde er wel wat meer. Nadat Hatto Heim-rechtsback Gerben van de Worp met zijn tweede gele kaart het veld moest verlaten, kroop vv Hattem meer uit hun schulp. Het had via Haik Talaljan zelfs grote kansen, maar keeper Brian Mensink en de lat voorkwamen een doelpunt. Ook Hatto Heim kreeg nog een aantal prima mogelijkheden, zoals een vrije kopkans voor aanvoerder Michel Koridon, maar gescoord werd er niet.