SKF te sterk voor eerste jeugdteam Smash ’70

Zaterdag moesten de broers Kaj en Brent Ronde en Chris Verwoert hun meerdere erkennen in het landelijk tafeltennis A-team van SKF uit Veenendaal.

Voor alle Hattemse spelers was een sterk spelende Djen Bakx niet te kloppen. Er werd in drie games verloren van deze topspeler uit de Eredivisie Jeugd.

Van Xijing Zheng wisten de gebroeders Ronde elk na vijf spannende games te winnen. Chris Verwoert scoorde in de eerste twee wedstrijden 4 punten, maar kon daar in Veenendaal geen punten aan toevoegen. Het dubbel, gespeeld door Chris en Kaj, ging in vijf games naar SKF. Kaj wist als enige van Nick van Dijk te winnen en bracht daarmee het puntentotaal voor Smash ’70 op 3.

SKF heeft met deze overwinning 23 punten en daarmee haar koppositie in de strijd om het landskampioenschap verstevigd. Smash ’70 bezet met 16 punten weliswaar nog steeds de derde plek, maar moet deze nu delen met Hercules uit Terborg. Op de tweede plaats staat Taveba uit Barendrecht met 20 punten.

De strijd om een plek in de play-offs is nog niet gestreden. De volgende wedstrijd speelt Smash ’70 jeugd 1 op 7 maart, uit tegen Swift Deventer.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in