20 minuten per dag

RTV Hattem plaatst dagelijks nieuwsberichten op haar website. Dit nieuws heeft vooral een lokaal of regionaal karakter. Maar ook voor landelijk nieuws is en ruimte, zodra dit ook invoed heeft op plaatselijke situatie. Het nieuws wordt grotendeels aangeleverd via persberichten van organisaties, vereniging en andere mediabronnen.

Webredacteur
De webredactie van RTV Hattem zorgt voor een selectie van de berichten en het eventueel aanpassen van de geleverde teksten. Een eigen team van fotografen kan aangestuurd worden als er specifieke beelden nodig zijn bij een artikel.

Vrijwilligers
RTV Hattem is op zoek naar 2 webredateuren, die mee willen werken aan deze nieuwsvoorziening. Met een investering van zo’n 20 minuten per dag (vanuit huis en op een eigen gekozen moment) kun je meehelpen om de nieuwsvoorziening op peil te houden.

Belangstelling?
Ben je enigszins taalgevoelig en enthousiast om je in de wereld van radio, TV en websites te begeven? Dan nodig we jou van harte uit om contact op te nemen met RTV Hattem via redactie@rtvhattem.nl of secretaris@rtvhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in