Henk Lodewijk ontvangt erepenning Oldebroek

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldebroek heeft burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff zes erepenningen uitgereikt aan vijf inwoners en één stichting. De genomineerden zijn voorgedragen door inwoners van de gemeente Oldebroek en zij ontvingen de erepenning vanwege hun grote inzet voor de plaatselijke gemeenschap.

Een van hen is Henk Lodewijk. Hij is al 25 jaar de vaste verslaggever van voetbalclub WHC. Elke zaterdag is hij te horen op onder andere Radio Hattem in het programma ‘Tweede Jeugd Sportief.’ Daarnaast zet hij zich in voor WHC Club tv. Na iedere thuiswedstrijd verzorgt hij een persconferentie. Ook heeft Henk Lodewijk jarenlang verslag gedaan van de motorcross en het skeeleren. Verder was hij voor Loco FM presentator van het radioprogramma ‘Sportief zijn zeker weten’ en hield hij zich bezig met de radio-uitzending ‘De sportieve terugblik’.

De andere ontvangers van de erepenning zijn mevrouw Gerrie Vierhuis – Fijn, mevrouw Tinie Oosterhuis – Kroese, de heer Gert Van Bruggen, mevrouw Hennie De Vries – Drost en Edo en Betsie Klompmaker en Gerrit en Dinie Wensink namens Stichting Imara.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in