Nieuwe hoofdsponsorgroep en veel jubilarissen bij sv Hatto-Heim

Zaterdag hield s.v. Hatto-Heim haar nieuwjaarsreceptie die door zo’n 200 leden, sponsoren en supporters werd bezocht. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd bekend gemaakt dat de trainers van de eerste en tweede selectie na dit seizoen stoppen bij s.v. Hatto-Heim. Trainer Erwin Brem heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij eersteklasser vv Hierden en trainer Jan Wolf van het tweede elftal heeft aangegeven na 8 seizoenen het eens een jaar wat rustiger aan te willen doen.

Voorzitter Andries Agterhuis bedankte beide trainers voor hun inzet voor de club en sprak het vertrouwen uit dat beide elftallen het seizoen op een goede manier gaan afsluiten.

Tijdens de receptie werden er ook een aantal jubilarissen gehuldigd. De volgende leden werden gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap: Erik Schroten, Arnoud Teuben, Maarten Teuben, Rudy van Erven, Mathieu van Erven, Johan van Es, Steven Sellis en Edwin van Hoorn. Voor hun 50-jarig lidmaatschap werden Bennie van Erven en Wim Hoogers gehuldigd.

Naast deze jubilarissen werd er nog iemand in het zonnetje gezet. Willem Veluwenkamp werd door de voorzitter naar voren gehaald om hem te bedanken voor het 25-jarig hoofdsponsorschap van Veluwenkamp Bedrijven bij s.v. Hatto-Heim. Willem Veluwenkamp sprak de aanwezigen toe en gaf het hoofdsponsorschap over aan een nieuwe hoofdsponsorgroep.

Met ingang van het seizoen 2017/2018 heeft het eerste elftal van s.v. Hatto-Heim een hoofdsponsorgroep die bestaat uit: Free Road ‘Uw Mazda dealer Zwolle’, JR Signing, Pruis Schilderwerken, Rosmalen Gerechtsdeurwaarders en Saturn Petcare. “Wij zijn als vereniging blij dat we opvolgers hebben kunnen vinden voor Veluwenkamp Bedrijven. Met de nieuwe hoofdsponsorgroep kunnen we weer jaren vooruit en ik wil de Stichting Sponsoring bedanken voor hun inzet om een nieuwe hoofdsponsorgroep te realiseren. Tot slot wil ik de sponsoren bedanken voor het vertrouwen wat zij hiermee richting s.v. Hatto-Heim uitspreken”, besloot voorzitter Agterhuis.

Foto: Gonny van Duinen