Hattem Actueel 10 december

Hattem Actueel is het actualiteitenprogramma van Radio Hattem
en wordt elke zaterdag live uitgezonden (106.1 FM en DAB+ kanaal 7 B) tussen 10.00- 12.00 uur. Het programma is dan ook live te zien op TV Hattem en op de website van RTV Hattem. Het programma wordt daarna op zondag van 12.00 tot 14.00 uur en maandag van 10.00 tot 12.00 uur op de radio herhaald. Ook kan het programma via de website van RTV Hattem achteraf via uitzending gemist worden beluisterd.

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken! Met gasten, interviews en thema’s.

De uitzending van zaterdag 10 december 2022

Tot en met vandaag is de Dijkpoort oranje verlicht en hangt er overdag aan de kerktoren en aan het stadhuis de Orange the World-vlag. Waarom is dat? Wethouder Tjitske Siderius legt uit waar de Orange the world campagne voor staat en hoe we als Hattemer burgers kunnen bijdragen aan een veilig thuis voor iedereen.
De bouwplannen aan de Nieuweweg houden de Hattemse gemoederen bezig. Aanstaande maandag behandelt de raad het bouwplan “de Hattemer Poort” op de plek van het voormalig café Spoorzicht. Daar moeten 24 appartementen komen, maar wat betekent dat voor de buurt? Tonny Keizer van de fractie PvdA/GL vertelt welke afwegingen er moeten worden gemaakt.  
In het tweede uur gaan we weer over tot onze lokale moedertaal. Dan proat’n wie attems.
We nemen de feestmaand december door en blikken terug op het bijna voorbije jaar.
Verder hoort u de onderwerpen van het programma Tweede Jeugd Sportief en krijgt u het Hattems weerbericht van de malende mulder.
En verder is er nog nieuws uit Hattem en muziek.
Hattem Aktueel wordt deze week gemaakt door gastvrouw Chantal Smits, technicus Gert Witteven, die ook de muziek heeft uitgezocht en gepresenteerd door John van Dijk

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in