Wordt “Kerst in Zalk” een nieuwe traditie?

Op Kerstavond, dinsdag 24 december om 19.30 uur, hoopt Brassband Excelsior Zalk een nieuwe traditie te starten door op muzikale wijze het Kerstfeest te vieren.

Unieke samenwerking
Bijzonder aan de eerste editie van “Kerst in Zalk” is dat de samenwerking tussen Chr. Gemend koor D.E.V., Chr. Jeugdkoor Loud en de A- en B-band van Chr. Brassband Excelsior Zalk een programma heeft opgeleverd wat uniek te noemen is.

Afgestemd
“De muziek, de verbindende teksten en de liederen zijn op elkaar afgestemd en met elkaar verweven tot een prachtig geheel. Laat je opnieuw verrassen en raken door de aloude Kerstboodschap. Deze bijeenkomst voor het hele gezin kun je bijna niet missen”, aldus de organisatie van ‘Kerst in Zalk.”

Waar en wanneer
Omdat de toegangsplaatsen beperkt zijn, raden we je aan snel plaatsen te reserveren via: kerstinzalk@gmail.com De Nederlands Hervormde Kerk aan het Kerkplein in Zalk opent op Kerstavond haar deuren om 19.00 uur. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte bij de uitgang ter bestrijding van de onkosten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in