Museumkwartier Hattem

Hattem is weer een Facebookpagina rijker! Onder de naam Museumkwartier Hattem presenteren musea en ondernemers rond de Achterstraat en Molen de Fortuin zich. Er zijn nu vier aparte Facebookpagina’s waarin ondernemers, musea en anderen zich hebben verenigd.

Pieck en Voerman
Het Anton Pieck Museum en het Voerman Museum delen niet meer de voordeur, maar hebben zich nu wel verenigd in een gezamenlijke Facebookpagina. Ook Molen de Fortuin, Restaurant de Suikerbuik hebben zich bij het Museumkwartier aangesloten. En in deze decembermaand is Téo Visscher ook op de pagina te vinden met informatie over de verkoop van de ambachtelijke oliebollen.

Verder maakt Natuurlijk Angelart met beeldende kunst en illustraties deel uit van het Museumkwartier. Natuurlijk Angelart zal binnenkort te vinden zijn in Achterstraat 52, waar tot voor kort Huiscafé Daantje het onderkomen had.

De ondernemers en musea timmeren met de Facebookpagina’s aan de weg om meer naamsbekendheid te krijgen en om via Facebook (mogelijke) geïnteresseerden te informeren over de activiteiten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in